Ach Kedaton Tempel, Bali

Interessante plek om te bezoeken helaas Kedaton Temple Bali, Indonesië, een oude hindoe-tempel in het midden van Monkey Forest in Tabanan. Ach, Kedaton tempel Bali is een Graft Heilige hindoetempel relikwieën van de historische tijden, helaas Kedaton tempel en de Monkey Forest is ook uitgegroeid tot een van de aangewezen gebieden om te bezoeken voor toeristen, samen met de attracties voor toeristische Tanah Lot Tempel en Ulun de Leeuw Beratan tempel in aanvulling op Batukaru tempel in Tabanan Bali. Ach, Kedaton tempel is gevestigd in het centrum van de Monkey Forest, alleen in het dorp Kukuh, Marga district Regency.

Wonderful Indonesia

Ach Kedaton tempel is gelegen op ongeveer 35 km van de stad Denpasar Bali, Indonesië. Ach Kedaton tempel gebouwd door MPU Kuturan of MPU Rajakertha door het bewind van koning Sri Irma Masuli, volgens de inscriptie van Sading dorp, Mengwi, Beto Regency vermeldt dat koning Sri Irma Masuli beginnen regerend in Saka 1100. De inscriptie geplaatst op de Saka 1172, die ook vermeldt dat koning Sri Irma Masuli arrest voor 77 decennia, wat impliceert dat de autoriteiten gesloten in Saka 1177 of zelfs 1255 AD. De positie van ach Kedaton tempel wordt geconfronteerd naar het westen en heeft nu 4 poorten als uitgangen en ingangen van de tempel.

 

De tempel heeft een distinctieve werf, is de positie van de binnenwerf minder dan een werf, in vergelijking tot andere tempels in Bali die een werf heeft die hoger is wanneer vergeleken bij de centrum werf. Ach, Kedaton tempel Heilige gebouwen & standbeelden. Ach, Kedaton tempel heeft ook sculpturen, een Sharissa en vele heilige gebouwen. Een standbeeld van Mahisasura Mardhani, die 8 stukjes handen heeft en staat op het standbeeld van een stier. Op iedereen van zijn rechterhand van de top naar beneden met een vlieg afstotend, pijl, mes, en het vasthouden van de staart van een stier. Op elke een van zijn hand van de top naar beneden Holding Kadga, boog voor boogschieten, Trisula, Gerrits. Een standbeeld van Ganesh zittend op de Lotus en 2 draken, zijn rechterhand Holding gebed kralen en zijn linkerhand houden een bijl en achter, en hij is slechts 1 slagtand.