5 Goedkoop Pension Met Prachtig Uitzicht in Bandung

Deze keer willen we u informeren gastenhuizen of goedkope hotels die have’expensive ‘ panorama’s! Laten we eens kijken!

Puri Bernadi Guest House de nachtelijke tarief begint vanaf IDR 350,000. De mening van de heuvel die afgewisseld met mist als de ochtend wordt een meer panorama dat je zou kunnen waarderen hier. Er is geen ontbijt in Puri Bernadi, en er is een Bite shop maar het zal niet het gevoel vol als het is slechts een hap. Dus in het geval, wil je hier gaan, brengen snacks en misschien zoute noedels om een maag te krijgen voordat post op zoek naar ontbijt.

Wonderful Indonesia

Bukit Cikahuripan Resort zoals de naam al doet vermoeden, dit hotel ligt direct aan de helling van de heuvel, om hier te komen de weg is niet gemakkelijk. U wordt verwend met een natuurlijk panorama. Groene heuvels, voor zover het oog kon zien, zie je.

De nachtelijke tarief op Bukit Cikahuripan is rond IDR 600,000 1 kamer kan worden voor 6 personen, er zijn 4 eenpersoonskamers, 1 grote sofa, 2 badkamers met warm water, en kabel-TV. De bovenstaande prijs is niet inclusief ontbijt, voor het ontbijt, de kosten begint vanaf IDR 25,000.

 

De’Halimun Guest House met een schone en mooie koloniale stijl gebouw, De’Halimun werd een gezellig alternatief voor de slaap. Niet alleen heeft een mooie kamer, maar De’Halimun heeft ook een gezellig restaurant. Met een snelheid van ongeveer IDR 200.000 elke nacht, De’Halimun is geschikt voor u die op zoek zijn naar een comfortabele en schone uitgaven uitgaven budget hotel.

 

La nostalgie La nostalgie is gelegen op Jalan Galunggung 29, Bandung. Met een totaal van 15 kamers, Le nostalgie ontwierp de kamers met belangstelling. Hoewel het niet over een berg of bos Panorama, het voelt alsof het nog steeds mooi Bobo hier. De snelheid bij La nostalgie begint van IDR nacht tijd. De gemiddelde gast die liever hier te houden is voldaan, omdat de sleain service is vriendelijk, de kamer kan ook mooi en comfortabel.

 

Sharia Cottage houten huizen zoals de naam al suggereert het houten huis is gemaakt van hout, dit huisje combineert natuurlijke houtaccenten met charmante natuurlijke omgeving.

De snelheid in dit huisje houten huis begint vanaf IDR 400.000. Comfortabele kamers met tuin tinten uit de bergen zijn perfect voor u die op zoek zijn naar een rustige, natuurlijke sfeer. De sfeer is cool, en de lucht is rustig, hoe komt het misschien voel je je thuis.